فلسطین همچنان تنهاست ...
هرلحظه بودن ومرگ
پیش چشاجاریه
دست فلسطینیا
منتظر یاریه ...
تا حالا فکر کردی چند تا تیر به کشته شدن کودک فلسطینی کمک کردی؟ آره ! درست خوندی، هر ریالی که برای خرید اجناس شرکتهای صهیونیستی می دی تیریه که به قلب کودک فلسطینی میزنی ....
میدانی؟ من و تو درست ایستادهایم وسط یک میدان جنگ، چه بخواهیم، چه نخواهیم. ما پذیرفتهایم که مسلمانیم و باید بپذیریم که مسلمان دشمن دارد. این دشمن قصد جانمان را کرده و تا از بین نبردمان، کوتاه نمیآید.
من نسکافه نمیخورم! من نسکافه نمیخرم!
من حتی یک ریال نمیدهم
که بشود آن تکه سرب
که بشود یک قطره بنزین برای آن ماشین آهنی
که بشود بند پوتین آن سرباز اسراییلی
قانون حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین
ماده هشتم) هر نوع برقراری رابطهی اقتصادی و تجاری و فرهنگی با کمپانیها و موسسات و شرکتهای وابسته به صهیونیستها در سطح جهان ممنوع میباشد.
تبصره) وزارت امور خارجهی جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف مدت یک سال، در حد امکان لیست کامل شرکتها و موسسات و کمپانیهای صهیونیست را در سطح جهان شناسایی و به مجلس شورای اسلامی و هیات دولت ارایه دهد.
شرکت نوکیا NOKIA
این شرکت حضور خود در اسراییل را با یک سرمایهگذاری 500میلیارد دلاری در سال 1379 آغاز کرد و بخش عمدهی این سرمایه در اختیار شرکتهای اسراییلی قرار گرفته است.
نوکیا چند مجتمع تحقیقاتی و صنعتی را در سرزمینهای اشغالی راهاندازی کرده و بخشی از فرآیند طراحی و تولید محصولاتی مانند باتری گوشیهای تلفن همراه در این مجتمعها انجام میشود.
شرکت اینتل Intel corp
اینتل یک واحد توسعهی خود را در سال 1353 در حیفا و یک مجتمع تولید ریزپردازنده را در سال 1364 در قدس بنا نهاد. این واحدها نخستین مراکزی بودند که این شرکت خارج از مرزهای ایالات متحده ایجاد کرده بود.
شرکت نستله Nestle
شرکت نستله که بزرگترین تولیدکنندهی مواد غذایی دنیا محسوب میشود، به پاس خدماتش به رژیم اشغالگر قدس، جایزهی جوبیلی را از نتانیاهو (نخستوزیر وقت اسراییل) گرفته است. این شرکت بیش از دویستمیلیارد تومان در اسراییل سرمایهگذاری کرده و در مقابل این خوشخدمتی، سالانه حدود بیست و چهارمیلیارد تومان کمک مالی از ایالات متحده دریافت میکند.
شرکت کوکا کولا Coca Cola
وزارت خارجهی رژیم اشغالگر قدس در روزنگاری که برای سال 1345 منتشر کرده، شش واقعه را حیاتی خوانده است. مخالفت صریح شرکت کوکاکولا با تحریم اسراییل از سوی کشورهای اسلامی یکی از این وقایع است.
شرکت آی بی ام IBM
شرکت آیبیام یکسال پس از اعلام تشکیل دولت اسراییل نخسیتن سرمایهگذاریهایش را در سرزمینهای اشغالی شروع کرد و در سال 1381، به پاس نیمقرن خدمات چشمگیرش به این دولت، جایزهی سفیر را از شیمون پرز (نخستوزیر پیشین اسراییل) دریافت نمود.
شرکت بابیلون Babylon Ltd
شرکت سازنده و ناشر فرهنگنامهی بابل (که به اشتباه بابیلون خوانده میشود؛ در حالیکه بابیلون برگردان انگلیسی واژهی بابل است) که این روزها نام کمابیش شناختهشدهای است، در سال 1375 در سرزمینهای اشغالی تاسیس شده است. این شرکت هماکنون با بهکارگیری حدود هشتاد نفر، دفاتری در اسراییل و آلمان دارد.
شرکت تیمبرلند Timberland
جفری سوارتز مدیرعامل و رییس هیاتمدیرهی شرکت در پایان یک سفر چهارروزه به سرزمینهای اشغالی، در گفتگو با نشریهی یهودی جروزالمپست تاکید کرد که اسراییل باید پیامش را به گوش جهانیان برساند.
شرکت تیمبرلند بیش از بیست فروشگاه در سرزمینهای اشغالی دایر کرده و یکی از تولیدکنندگان پوتینهای سربازان ارتش رژیم اشغالگر قدس است.
شرکت تایم وارنر Time Warner
همانگونه که از نامش پیداست، این شرکت نتیجهی پیوستن چند شرکت رسانهای آمریکایی به یکدیگر است. شرکتهایی همچون برادران وارنر، تایم و AOL که هرکدام در رشتهی خود یکی از بزرگترینها بودند.
تایم وارنر جایزهی جوبیلی را به پاس پشتیبانی طولانی و همهجانبه از اسراییل، از بنیامین نتانیاهو (نخستوزیر پیشین این رژیم) دریافت کرده است.
شرکت والت دیسنی Walt Disney
شرکت سرمایهگذاری خانوادهی دیسنی، بیش از پانصدمیلیارد تومان در سرزمینهای اشغالی سرمایهگذاری کرده است. این شرکت اعلام کرده که میخواهد فعالیت اقتصادی جدیدی را آغاز کند که حجم آن دستکم دویست و پنجاهمیلیارد تومان است
شرکت نیوز یکی از بزرگترین مجموعههای رسانهای دنیاست که بیش از 175 روزنامه و دهها شبکهی تلویزیونی و رادیویی را در اختیار دارد. روپرت مرداخ، مالک این غول رسانهای که به گورکن کثیف مشهور است، به تازگی سرمایهگذاریهای سنگینی را در سرزمینهای اشغالی آغاز کرده است.
شرکت سارالی Sara Lee
سارالی بزرگترین تولیدکنندهی پوشاک دنیاست. این شرکت مالک بیش از چهلدرصد سهام شرکت دلتاجلیل (بزرگترین تولیدکنندهی پوشاک اسراییل) و مهمترین شریک تجاری آن است. تولیدات این شرکت با عناوین و نشانهای مختلفی در کشورهای مختلف به فروش میرسد.
شرکت دلتا جلیل DELTA GALIL
داو لاتمن یکی از دوستان نزدیک ایهود باراک (نخستوزیر پیشین اسراییل) است. او دلتاجلیل را در سال 1354 در اسراییل بنا نهاد و هماکنون مهمترین سهامدار و مدیر آن است. سارالی (بزرگترین شرکت تولیدکنندهی پوشاک دنیا) دومین سهامدار دلتا و شریک اصلی آن محسوب میشود.
هوارد شولتز مدیرعامل شرکت، از سوی یکی از موسسات یهودی به عنوان «پشتیبان صهیون» مورد تقدیر قرار گرفت. یکی از مقامات وزارت امور خارجهی رژیم صهیونیستی نیز فعالیت یهودیان ثروتمندی چون شولتز را یکی از عوامل موفقیت تبلیغاتی اسراییل میداند.
شرکت اوریل L’OREAL
اسراییل مرکز منطقهای این شرکت در جنوب غربی آسیاست. کنگرهی یهودیان آمریکا در بیانیهای خشنودی خود را از پشتیبانی شرکت L’oreal از دولت اسراییل اعلام کرده است.
شرکت لیمیتد برندز Limited brands
لس وگزنر، بنیانگذار، مدیرعامل و رییس هیات مدیرهی شرکت، یکی از اعضای کمیتهی اِمِت است. این کمیته یک «اتاق جنگ رسانهای» است که برای اطمینان از پوشش رسانهای حوادث جهانی به سود اسراییل تشکیل شده است. نام این کمیته از برگردان عبری واژهی حقیقت (emet) گرفته شده است. چند نفر از قدرتمندترین رهبران سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایالات متحده از اعضای این کمیته هستند.
رونالد لادر مدیر این شرکت است. وی رییس کنونی صندوق ملی یهود و مدیر پیشین کنفرانس مدیران سازمانهای یهودی آمریکاست. او که یک صهیونیست دوآتشه و پرکار آمریکایی است، مخالف سرسخت بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمینهایشان است و معتقد است باید ایشان را از بین برد.